Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Midnattssolcup 2024. 12.-14. juli

Her finner du det du trenger om Norges lengstlevende flystevne

 

MSC 2024. fra 12. til 14. juli

Midnattssolcupen i Bodø er et hang- og paragliderstevne med konkurranser, friflyging og ikke minst sosialt samvær. Cupen ble for første gang arrangert i 1977, kun to år etter at klubben vår ble stiftet. Fra da av har cupen vært en årlig begivenhet i flybyen Bodø. Videre er det i tradisjonens tro opptak i Midnattssolsskvadronen ved flyging fra kl. 23-01 med bevitnet observasjon av midnattssol på vingen.

Det vil ved midnattssolcupen 2024 bli gjennomført XC-konkurranse, spotlandingskonkurranse, Hike & Fly konkurranse og eventuelt en hangliderkonkurranse. Ellers vil det bli friflyging og kos, samt god mat og drikke.

Overnatting kan skje ved Midnattssol Sjøcamp like ved klubbhuset. Under MSC-2024 helgen benytter campingen ledige plasser for de som har sesongplasser, men er borte denne helgen. Campingen har kun wc, vanntilgang og tømmestasjon for toaletter. Campingen har ikke noe sanitæranlegg. Hvis det blir fullt er det ikke langt til Geitvågen bad og camping. Det er også mulig å ligge på hotell i sentrum, (bussforbindelsene er dårlig). Reservasjon av campingovernatting: Gjøres her.

Arrangementet er kontantfritt, og det vil kun tas kort eller vipps. For utenlanske deltagere uten kort, vil det bli en betalingsløsning

Deltakeravgiften: NB! Her melder du deg på gjennom Isonen.

  • kr 850 - Deltager avgift - for piloter, inkl. middag lørdag
  • kr 450 - Festival avgift - ingen flyging, inkl. middag lørdag
  • Kr 640 - Studenter med studentbevis og ungdom under 25 år
  • Kr 25.- Transport pr. tur - Husk å kjøpe billett på forhånd
  • Barn gratis - ingen måtider

Overnatting på Midnattsol Sjøcamp - Reservasjon: Gjøres her.

  • Bobil/campingvogn: kr 250,- pr. døgn
  • Telt: kr 200,- pr. døgn
  • Strøm: kr 50,- pr. døgn. 

Tandemturer under MSC 2024

  • Tandemtur kr. 2100,- inkludert transport.

  • Tandemturer ung (under 25 år) og studenter kr 1500,- pr. tur

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå