Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kurs

PARAGLIDERKURS - Klubben arranger en rekke kurs som grunnkurs paragliderkurs, sikkerthetskurs, opptrekk og intruktøropplæring.

Slik blir det

All Paragliding gjennomført av BHPGK er i Norge organisert under Norges Luftsportsforbund (NLF), som opererer med et sikkerhetssystem godkjent av Luftfartstilsynet. Det er lovpålagt med kurs, medlemskap i NLF, og obligatorisk ansvarsforsikring for å utøve paragliding i Norge. Vi bruker et anerkjent utdanningssystem som kalles Para Pro. Dette ble godkjent som internasjonal standard for paragliderutdannelse i 1990. Para Pro har som målsetning å utdanne hver enkelt utøver til selvstendige piloter som er i stand til å ivareta sin egen og andres sikkerhet. Flysikkerhet har absolutt førsteprioritet. Progresjonsstigen består av 4 trinn (PP2 til PP5) der utøverne, basert på egne forutsetninger, flyr innenfor de muligheter, retningslinjer og begrensninger som er gitt for hvert trinn.

Har du spørsmål kan du nå oss på mail: bhpgkkurs@gmail.com

Faglig leder Marcus Krogstad Skolesjef Arne Hammer

Meld deg også gjerne inn på klubbens facebookside. Vi bruker facebook til kommunikasjon og oppretter egne arrangementer for kursinfo til hvert kurs.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå