Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Bodø Hang og Paraglider klubb

Bodø Hang og Paraglider klubb

Bodø Hang og Paraglider klubb

En helt ubeskrivelig følelse av frihet

Ønsker du fantastiske naturopplevelser høyt hevet over hverdagen? Du kan fly i timesvis og leke deg med ørnene på Keiservarden.
Paragliding gir deg opplevelser som passer for de fleste. En helt ubeskrivelig følelse av frihet. For de fleste er dette avslappende turer der du bare nyter roen, friheten og utsikten, men ønsker du adrenalin så gir aktiviteten rom for dette også. Det er mye opp til deg selv. Dette tilbyr vi deg som medlem Bodø Hang og Paragliderklubb. En av norges første klubber, stiftet i 1975 og i dag er ca 80 medlemmer. Miljøet i klubben vår ergodt og utpreget sosialt. Her finner du positive, blide og engasjerte mennesker i alle aldre. Vi drar på turer både inn- og utenlands, samles til klubbkvelder, temakurs, fester og middagsgrilling i solveggen på klubbhytta vår på Løp

Flyaktuelt

Gå til aktuelt arkiv

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå