Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Luftrom er en viktig sak for våre medlemmer

Fra faglig leder Marcus Krogstad

Her legger jeg ut mer angående prosessen rundt luftsportsområder i NLF nasjonalt.
Per nå fortsetter vi som før her i Bodø, men vi kommer snart dit der vi i større grad må formalisere en lokal avtale rundt flyging innen CTR. Ta kontakt med meg hvis det er spørsmål angående dette siden jeg har hatt og har dialogen rundt dette med NLF/ HPS og lokal Avinortjeneste.

Luftrom er en viktig sak for våre medlemmer, og den viktigste saken for veldig mange av våre medlemmer. Derfor er luftrom og tilgang til luftrom, sammen med anlegg, den høyest prioriterte saken i NLF. For å gi medlemmene innblikk i prosessen rundt de nye fareområdene, og i åpenhetens interesse, velger vi her å publisere sentrale dokumenter i saken. Les mer om saken her:

Luftsportsområder og fareområder - sentrale dokumenter

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå